ORGANIC MOTHER LIFE - Natural Remedy House  -

2018/12/25 11:14




*吉野葛について*

*What is Yoshino hon kuzu?*

 

私たち日本人はarrowrootのことをKuzuと呼びます。

We Japanese people call arrowrootKuzu.

 

この製品に含まれている「吉野本葛」は日本の奈良県吉野地方の名産物の一つです。

Yoshino hon kuzu, which is included in this face powder is a local specialtyfrom Yoshino district, in Nara prefecture, Japan. 

 

そのデンプンは日本でも最高級と評価されており、たくさんの有名なレストランや和菓子屋さんで使用されています。

Its starch is evaluated as being one of the highest-grade in Japan,

so it has been used in many famous Japanese restaurants and Japanese-style confectionery stores.

 

その粒子は他のものと比べてとても細かくスムーズでデリケートなテクスチャーを持っています。

Its particles are very fine compared to others and have a uniquely smooth and delicate texture.

 

秋の七草のひとつに数えられ、煎じたものは薬草としての効果があるといわれます。

It is regarded as one of the seven flowers of autumnin Japan and has the same effects as medical herbs when infused.

 

*葛と本葛の違いは?*

*What are the differences between kuzu() and hon kuzu(本葛)*

 

葛の根から抽出したデンプンを精製・乾燥して作ったものを葛粉と言い、

混じり気のない葛粉100%のものを本葛(ほんくず)と呼びます。

本葛と書かれていない葛粉は、葛以外のデンプンが含まれています。

Kuzu starch is extracted from arrowroot and it is refined and dried to become Kuzu powder.

100% pure kuzupowder is called Hon kuzu.

Kuzupowder includes other starch (e.g. sweet potato starch) is not calledHon kuzu.